Assegurança de salut per a mascotes DESCOMPTE

(SEGONA) COMUNICACIÓ PER A CLIENTS D’AUTOS J.CAMPS SL.

SEGONA NOTIFICACIÓ

AVÍS IMPORTANT, J.CAMPS SL 

EL NOU CODI PENAL DEIXA SENSE ADVOCAT NI FORENSE A MÉS DE 7.000 VÍCTIMES DE TRÀNSIT

 

Benvolgut client:

T’informem que des del dia 1 de juliol de 2015 va entrar en vigor la reforma del Codi Penal (Ley Orgánica 4/2015, de 30 de marzo; SP/LEG/17259). El text fixa que els plets per accidents lleus, com és el cas de les col·lisions, hauran de ser resolts per la via civil i no per la penal.

Aquesta reforma va comportar que les víctimes d’accidents de trànsit no tindrian la possibilitat de ser reconegudes d’ofici per un metge forense. I elles -les víctimes- , com a particulars, haurien de córrer amb les despeses de l’estudi mèdic de lesions.

Important: l’estudi d’accidentats i la seva reclamació objectiva NO ESTAN EMPARATS per la garantia de defensa jurídica del teu contracte d’assegurança de cotxe.

No obstant, si vols cobrir aquest RISC, pots contractar amb nosaltres el producte ARAG AUTO. Una pòlissa de defensa jurídica i reclamació que SÍ COBREIX el informe mèdic d’accidentats i les reclamacions de lesions tant al conductor com als ocupants.

Aquesta MICROPÒLISSA també compte amb altres facultats importants com la contraasegurança (per si mai tens cap problema amb la teva pròpia asseguradora), així com un servei especialitzat en els recursos de multes i la reclamació en cas d’alcoholèmia, entre d’altres garanties. I NOMÉS PER  18 EUROS ANUALS.

Des de J.Camps, SL. ens veiem obligats a comunicar-te,per segona vegada,  que des de l’1 de juliol del 2015 tens un important risc sense cobertura.

Necessitem que ens comuniquis amb la màxima brevetat possible si VOLS O NO afegir al venciment de la teva pòlissa de cotxe o moto aquesta ampliació jurídica. Ho pots fer a través del nostre número de telèfon 93.118.42.32 o a través de la nostra adreça electrònica jcamps@jcamps.es.

Igualment, volem aprofitar l’ocasió per agrair-te la confiança que diposites any rere any a la nostre corredoria. Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Rep una forta salutació.

Departament tècnic J.CAMPS SL.

About Marc Garcia
Related Posts
  • All
  • By Author
  • By Category